Üdvözlünk az SFportal nem hivatalos Mass Effect rajongói oldalán!

Kövess minket!Vagy kérj e-mail értesítőt!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mass Effect @ Google+

Mass Effect @ Facebook

A hivatalos magyar Mass Effect Facebook oldal

Csatlakozz!

Igen, valóban nem volt szép, hogy a kampány végjátékára és befejezésére nem fordítottak annyi időt, mint kellett volna, és ezt sajnos semmi sem teszi megbocsáthatóvá, de amit a Bioware a multiplayer móddal csinál, az azért szép próbálkozás. Nem hagyták magára, mint sok más fejlesztő csinálja a többjátékos módjával: a megjelenése óta jött már hozzá három DLC és most a negyedikben – sok-sok újítás mellett – visszatérnek a már legyőzöttnek hitt begyűjtők is, minden fajtában, amit megismertünk a kettőben.

Az ellenük való harc azért is lesz érdekes, mert a videó (ami egy pöppet lentebb lesz) vége azt sejteti, hogy a kivonulás előtt/alatt le kell gyűrnünk egy kaszást/túl kell élnünk X ideig egy kaszás támadását.

De ezenkívül lesznek még érdekesség (csak éppen a szöveges chatet már megint kifelejtették):

– Két új karakter: Turian Havoc Soldier, Turian Ghost Infiltrator.

– Az eddigi ellenfeleink kapnak némi vérfrissítést: Új drónok jönnek a Gethekhez, és színre lép a Cerberus Dragoon, ami egy omniostorral felszerelkezett anyaszomorító.

– Eddigi pályák „veszélyesebb” változatai. Ezalatt azt kell érteni, hogy a pályák kapnak némi nehezítést. Homokviharok fogják csökkenteni a látótávolságot, mérgek fogják megbolygatni az egészségünket, esetleg villámok pörkölnek meg.

– Új stukkerek és fegyverfejlesztések.

– Illetve némi Call of Duty-s/Battlefieldes teljesítményrendszer, ami olyan hihetetlenül fontos dolgokat ad, mint medálokat, meg képecskéket, amiket a lobbyban láthatunk a nevünk mellett.

Na de a lényeg: ezért sem kell egy kósza petákot sem fizetni.

Na, lessétek meg a videót és nevessetek azon, hogy noha egy 10-12 fős csapat úgy szétszedte a bázisukat, hogy öröm volt nézni, még mindig bizton állítják, hogy felsőbbrendűek.

Hivatalos oldal

Frissítve: napvilágra kerültek az új karakterek. Nem mind fog bekerülni ebbe a DLC-ben, de előbb utóbb mindegyikre sor kerül. Szóval a lista:

Turian Havoc
Turian Saboteur
Turian Ghost
Asari Valkyrie
Asari Huntress
Quarian Marksman
Volus Engineer
Volus Adept
Volus Mercenary
Volus Protector
Drell Assassin
Geth Trooper
Krogan Shaman
Batarian Slasher
Batarian Brawler
Vorcha Hunter

Retaliation DLC – Visszatérnek a Collectorok | Frissitve: A Volusok is beszállnak a csetepatéba bejegyzéshez 1 311 hozzászólás