Üdvözlünk az SFportal nem hivatalos Mass Effect rajongói oldalán!

Kövess minket!Vagy kérj e-mail értesítőt!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mass Effect @ Google+

Mass Effect @ Facebook

A hivatalos magyar Mass Effect Facebook oldal

Csatlakozz!

Az egyáltalán nem lenne meglepő hír, ha kiderülne, hogy a Bioware-nél már dolgoznak a Mass Effect 4 alapjain: azt sosem rejtették véka alá, hogy a harmadik epizóddal csak Shepard kalandjai érnek véget, a világ azonban annyira sok lehetőséget kínál, olyan gazdag, hogy valamilyen formában folytatódni fog a történet.

Nos, az Xbox World információi szerint a Microsoft következő generációs, Xbox 720 konzolján fog megjelenni a Mass Effect 4, méghozzá exkluzívként – 2013-ban várható a konzol, és nem sokkal annak megjelenése után jönne az ME4. A sorozat első része annak idején szintén csak Xboxra jelent meg, és csak később portolták PC-re; valamint az ME3 hangirányítása is csak Kinecttel ellátott Xboxon fog futni, PC-n nem.

Ugyanakkor a magunk részéről kétségesnek tartjuk azt, hogy vajon a Bioware tényleg szeretné-e azt a felzúdulást a PC-s közösség részéről, ami borítékolható lenne egy ilyen bejelentés alapján. Mi arra tippelünk inkább, hogy az ME3-hoz hasonlóan lesznek olyan funkciók, amik csak Xboxon működnek, de hogy a teljes játék Xbox exkluzív legyen, arra nem tennénk nagy összeget.

Mass Effect 4 – csak következő generációs Xbox 720-ra? bejegyzéshez 15 hozzászólás

  • Dzsejt szerint:

    Miután a DLC-k utolsó részei konkrétan már külhoniaknak sem lett biztosítva (persze, trükkös USA-n kívüliek vagyunk, és leküzdöttük ezt az apró akadályt), én lazán kinézem belőlük. Na persze, ez nem a Bioware sara, hanem inkább az EA-é, és ők megtehetik ezt a PC-sekkel is.
    Ez persze két dolgot eredményez: 1) húsbábokat fogok telepíteni az EA székháza elé. 2) Veszek egy új generációs Xboxot.

  • joejoejoe szerint:

    Kamu: az EA nem ellensége a saját pénztárcájának, és mivel a ME PC-n is sikercím, biztos vagyok benne, hogy átportolják. Csak éppen lehet, hogy max fél, vagy egy évvel az x-boxos megjelenés után.

    Akkor minek híresztelik ezt? A Gears of War és a Halo nem fog egyhamar folytatódni, szóval kell valami húzócím, ami miatt kapkodják majd az új boxot.