Üdvözlünk az SFportal nem hivatalos Mass Effect rajongói oldalán!

Kövess minket!Vagy kérj e-mail értesítőt!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mass Effect @ Google+

Mass Effect @ Facebook

A hivatalos magyar Mass Effect Facebook oldal

Csatlakozz!

A GameShop rendkívüli kedvezményes ajánlatában az epikus trilógia lezáró részéhez már 7.900 Ft-tól hozzájuthatsz! Ha a teljes Mass Effect eszencia a lételemed, akkor a Collector’s Edition két ráadás extra DLC tartalommal lesz az ideális választás számodra, már 15.500 Ft-tól!

Mass Effect 3 (PC): 7.900 Ft
Mass Effect 3 (Xbox 360): 10.900 Ft
Mass Effect 3 (Playstation 3): 10.900 Ft
Mass Effect 3 Collector's Edition (PC): 15.500 Ft
Mass Effect 3 Collector's Edition (Xbox 360): 17.500 Ft
Mass Effect 3 Collector's Edition (Playstation 3): 17.500 Ft

Jövő héten megkezdődik a Reaper invázió és rajtad múlik, hogy a világegyetem civilizációját végleg kiirtják-e ez univerzumból, vagy még időben felfigyelnek Shepard Parancsnok felhívására és egyesítik erőiket, hogy megállítsák az ősi gonosz faj invázióját.Az Electronic Arts gondozásában PC-n, Playstation 3-on és Xbox 360-on megjelenő Sci-fi szerepjáték rengeteg akcióelemmel bővült az elmúlt rész óta, mely közelebb hozta az akciójátékok szerelmeseit is.

A Standard változat árbarát megközelítésben ideális választás mindazok számára, akik egy izgalmas akciójátékra vágynak, mely választástól függően akár szerepjátékos elemekkel is megajándékozza a játékost. A Multiplayer mód további izgalmakat és Mass Effect élményeket nyújt, hogy mindazok találkozhassanak, akik rabjává váltak ennek a lebilincselő Sci-fi univerzumnak.

A Mass Effect 3 Collector’s Edition minden gyűjtő- és törzsrajongó számára kötelező darab, hiszen kedvező 15.500 Ft-os indulóára mellett egyedi tartalmak széles választéka teszi még teljesebbé a játékélményt.A rengeteg egyedi letölthető tartalom között új fegyverek, Normandy-s házikedvenc Robotkutya és alternatív kosztümök színesítik tovább a játékot.

A 70 oldalas Művészeti könyv gyönyörű rajzaival és a Zenei CD hangulatos dallamaival művészi szinten emelik tovább a gyűjtői változat nívóját, hogy még autentikusabb Mass Effect hangulat járjon át a játék alatt!

A fémdobozos kiadás és a limitált Dark Horse képregény olyan prémium kategóriás anyagai a gyűjtői változatnak, melyek értékes díszei lehetnek a gyűjteményednek.

A játékot várhatóan Március 5-től veheted át a GameShop videojáték szaküzletben.

Mass Effect 3 elképesztő előrendelői akció a GameShopban! bejegyzéshez 296 hozzászólás

 • Trabant szerint:

  Üdv

  Én azt halottam, hogy a Gameshop nem tartozik az EA hivatalos viszonteladói közé és ezért már volt egy kisebb balhé körülöttük emiatt. Ggyakorlatilag a Magyarországi eladási adatokat ölik meg ezért is ilyen olcsók a termékeik mert külföldi cég tulajdonában van mely megveszi és tolja ide.

 • Juhi95 szerint:

  Ha meg is jön március 5-én nem ugyanaz lesz mind a dragon age-el hogy csak a hivatalos megjelenési napon(márc.9) lehet majd aktiválni?

 • Merras szerint:

  Elvileg igen.

  Gyakorlatilag meg a fene se tudja, anno a Battlefield 3-nál is ki lehetett játszani ezt a területi mizériát.

 • auer szerint:

  Aki jobban benne van a témában: magyar verzió lesz-e, ha igen mikor hogy stb… nézegettem de láttam egyértelmű választ. kösz

 • joejoejoe szerint:

  Megjelenéskor nem lesz magyar a játék sajna. De a magyaritasok.hu-n már csoportosulnak a népek, szóval én azt mondanám, hogy ~1 hónap alatt le lesz fordítva a teljes játék.