Üdvözlünk az SFportal nem hivatalos Mass Effect rajongói oldalán!

Kövess minket!Vagy kérj e-mail értesítőt!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mass Effect @ Google+

Mass Effect @ Facebook

A hivatalos magyar Mass Effect Facebook oldal

Csatlakozz!

„Anglia menthetetlen. Inkább a megmaradt állásaink védelmére kell koncentrálnunk, minthogy egy hiábavaló cél érdekében a már így is erősen megapadt hadeszközeinket áldozzuk fel” – Jelentette ki a szövetség vezérkarának szóvivője, miután tegnap a tizenharmadik felszabadító hadikonvojt is felmorzsolták az ellenséges erők. A konvoj többek között gyógyszereket, élelmiszert, nagy mennyiségű Mechet és fegyverzetet próbált bejuttatni Anglia területére.

„A kontinenstől való elszigetelődés volt az, ami a régmúltban többször is kiválóan szolgált a hódítók ellen az országot, ám most ez jelentheti az ország vesztét. A nehézfegyverzetű járműveket szállító hajók és repülők túl könnyű célpontot nyújtanak az ellenséges erők számára. Útálom ezt mondani, de az angolok csak magukra számíthatnak”.

Országunk is a nemtetszését fejezte ki aziránt, hogy egy országot ilyen könnyedén feladunk az ellenségnek és szorosabb összefogást szorgalmaz. A heves tiltakozás kiváltó oka minden bizonnyal az, hogy egyre több rejtélyes eset történik Magyarország területén, amik szinte biztosan a Kaszásokhoz köthetők. Tegnapelőtt egy család tett jelentést humanoid, ám mégis nem evilági élőlényekről, amik az éj leple alatt a bezárt mélységi irídium bányából a közeli erdőség felé haladva véltek látni. Tegnap az ország egész területére kiterjedő vörös égbolt jelenség borzolta a kedélyeket, ma hajnalra pedig a Bükk nemzeti park talaja egyszerre elszíneződött, a flóra és a fauna pedig hirtelen és groteszk mutáción esett át. A fertőzés mikéntjét kutató maréknyi katonával és biológussal tartott egy tudósítónk is, ám rejtélyes körülmények között ővele – ahogy az egység többi tagjával is – megszakadt mindennemű kapcsolat három órával ezelőtt. Az egység Mekojának operátora szintén nem felel.

Szakértők szerint a Kaszások tudomására juthatott, hogy a limogesi egyezmény értelmében Magyarországra helyezték a Föld legnagyobb null elem készletét, és emiatt maradt el eddig a direkt támadás. A jelen lévő kaszás haderők nagy valószínűséggel felderítést végeznek, és a népességet igyekeznek demoralizálni, de az elmélet egyelőre nem nyert bizonyítást. Hogy a null elemre mi szüksége van az ellenségnek (bár a szekértő fenntartja a lehetőséget, hogy valamilyen okból tartanak attól), azt még nem tudni.

ANN Hungary #3 – „Anglia menthetetlen” bejegyzéshez 95 hozzászólás

 • teanes szerint:

  mindenki annyira bele van merülve hogy senki sem folytatja ?:D pedig elég jó volt tetszett nagyon

 • joejoejoe szerint:

  Én azok közé a balsorsú egyének közé tartozom, akik még nem tolják ezerrel a ME3-at. Szóval holnapra kitalálok valami érdekeset. 😀

 • Merras szerint:

  Én meg sajnos azok közé tartozom, akik végigjátszották az ME3-at, és nem vagyok elégedett, így emiatt minden ihletem elment tőle. Csütörtök-péntek környékére terveztem egy “Reaperek támadják Budapestet”-típusú lezáró postot, de nincs már rá ihletem.
  🙁