Üdvözlünk az SFportal nem hivatalos Mass Effect rajongói oldalán!

Kövess minket!Vagy kérj e-mail értesítőt!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mass Effect @ Google+

Mass Effect @ Facebook

A hivatalos magyar Mass Effect Facebook oldal

Csatlakozz!

Majdnem 10 évnyi munka csúcspontja a Mass Effect 3 – kezdi nyilatkoztatát Aaron Flynn, a Bioware Edmonton stúdió vezetője. Ők azok, akik a játék multiplayer részét fejlesztik, és most szükségét érezték, hogy külön is megszólaljanak – válaszul a játékosok aggodalmaira a Mass Effect 3-al kapcsolatban.

Sok szempontból az előző két rész igazából csak a prológus volt ehhez az elképesztő élményhez, a háborúban álló galaxishoz –jegyzi meg Flynn, mielőtt rátérne a multiplayerrel kapcsolatos dolgokra. Korábban hallhattuk, hogy minél jobban teljesítjük a multiplayer pályákat társainkkal, annál jobb lehet az egyjátékos mód befejezése is. Nos, Flynn szerint “ez nem egészen igaz”, és azt hangsúlyozza, hogy az egész multiplayer rész opcionális.

A multiplayer egy út arra, hogy elérjünk dolgokat, egy alternatív út, mondja Flynn. Amennyiben kizárólag egyjátékos módban akarunk foglalkozni a Mass Effect 3-al, akkor is tökéletesen be tudjuk fejezni a játékot, egyáltalán nem kell beszállnunk a multiba.

A Mass Effect eddigi két epizódja is komoly érzelmi kötődést váltott ki a játékosokból, nyilván ezért is aggódnak olyan sokan a multiplayer miatt – ugyanakkor hasonlóan meghatározó hangulatot, kötődést, történetet akarnak a multiplayerben is létrehozni. Erre nagyon jó hátteret ad nekik a háborúban álló galaxis, és a kooperatív üzemmód.

Nos, már csak néhány hónap, és meglátjuk, hogyan sikerül ezt összehozni – mi a magunk részéről bizakodóak vagyunk.Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.